ODS -Giganjoc de l’Oca

Home / Uncategorized / ODS -Giganjoc de l’Oca

Ja tenim el Giganjoc de l’Oca. El projecte té com a objectiu sensibilitzar a la comunitat educativa sobre les desigualtats existents en el món en l’accés a l’educació. Es treballarà amb aquest joc els Objectius de Desenvolupament Sostenible, ODS.

El Giganjuego de l’Oca està pensat per als primersos cicles de primària. El projecte presenta una activitat vinculada al joc en el qual les xiquetes i xiquets podran acostar-se als ODS i l’Agenda 2030 sent ells mateixos protagonistes del desenvolupament, en un joc gegant de l’Oca, en format tatami, que podrà col·locar-se en el pati o gimnàs dels centres educatius que ho sol·liciten.

El 25 de setembre de 2015, els líders mundials van adoptar un conjunt d’objectius globals per a eradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tots com a part d’una nova agenda de desenvolupament sostenible. Cada objectiu té metes específiques que han d’aconseguir-se en els pròxims 15 anys.

Per a aconseguir aquestes metes, tothom ha de fer la seua part: els governs, el sector privat, la societat civil i persones com vostè. Des de Cooperació Internacional ONG volem ajudar a aquest objectiu. Vols participar?

Comments(0)

Leave a Comment