Col·legi Esclaves SCJ Alcoi

Home / Uncategorized / Col·legi Esclaves SCJ Alcoi

A poc a poc el projecte Jo vaig a l’escola arriba a més centres educatius. El boca-orella, el bon rendiment del projecte i les xarxes socials fan que la difusió del JO VAIG A L’ESCOLA vaja com un tir. Després de l’estrena del documental i el llançament de les Ulleres 3D molts centres s’han posat en contacte amb Cooperació Internacional per a dur a terme el projecte en les seues aules.

Hui hem estat en el Col·legi Esclaves SCJ Alcoi, allí es quedarà l’exposició itinerant fins a final d’any.

La sessió amb l’alumnat ha sigut molt participativa, les xiquetes i xiquets han pogut experimentar en primera persona el que és un assentament de refugiats. Han pogut “estar” en la mateixa estada amb els refugiats, tant és així que una xica ha preguntat: saben aquestes persones que els estem veient? En finalitzar la xarrada hem sortejat dibuixos realitzats per xiquets de l’assentament de refugiats del Líban on vam estar el passat mes de març.

Des de CIONG Llevant hem vist en les xiquetes i xiquets ganes de fer del món un lloc més just. La nostra actitud en les xicotetes coses que estan al nostre abast marcaran la diferència.

Esperanza d’un món millor.

Comments(0)

Leave a Comment